Zgjidhja perfekte për të tregtuar BCH si një profesionist në Coinbase Pro

Kapërceni tregun duke përdorur analizën teknike në Coinbase Pro dhe fitoni me BCH brenda disa orësh

Coinrule Paneli i kriptos
Më e rëndësishmja
Punon me top 10
Shkëmbimet më të përdorura
garantuar
Siguria & Kriptimi
Komentet e përdoruesit janë aktivizuar Coinrule Mjet automatik i tregtimit
"Një mjet kaq i dobishëm, do të doja ta kisha zbuluar më herët."
Laszlo

Ndërtoni urdhra, pa ndërprerje

Coinrule e bën tregtimin automatik po aq të menjëhershëm sa IFTTT. Çdo përdorues do të jetë në gjendje të vendosë programin e tij të tregtimit me shpejtësi pa aftësi kodi. Një mjet i thjeshtë dhe i dobishëm do të arrijë kërkesat e çdo tregtari të kriptove, kështu që asnjë goditje në katin e tregtimit nuk do të mungojë më.

Tregtoni me algoritme

Performanca e Rregullave të Testimit në të Dhënat Historike

SHUMA FILLESTARE
KOHËZGJATJA E INVESTIMEVE
$1750 . 00

Testoni porosinë tuaj

Menaxhoni në mënyrë të sigurt në Coinbase Pro

Ju mund të hartoni lehtësisht në çdo kohë strategjitë tuaja të automatizuara nga një panel i unifikuar i lidhur me Coinbase Pro dhe aty do të shihni të gjitha informacionet e rëndësishme në lidhje me sistemin tuaj të tregtimit. Ju keni kontroll të plotë mbi pasurinë tuaj, Coinrule nuk lejohet të heqë monedhat tuaja nga alokimi juaj. Kujdestaria juaj është urgjenca jonë kryesore!

Tregtoni me algoritme

Ndërtoni teknikën tuaj të tregtimit dhe tregtoni BCH

Merrni parasysh përdorimin e Shkëmbimit tonë Demo me kapital virtual për të testuar me siguri maksimale strategjitë tuaja automatike në kushte reale të tregut pa rrezik për pasurinë tuaj. Ju mund të vendosni strategjinë tuaj tregtare për ta bërë atë më efikas. Kushtet e tregut shpesh transformohen, kështu që përshtatshmëria është një kërkesë e rëndësishme dhe Coirule është e përkushtuar të mbajë kushtet më të larta të çdo investitori.

Tregtoni me algoritme

Krijoni tregti automatike bazuar në tregues të njohur

Bitcoin Cash ka një udhërrëfyes shumë të jashtëzakonshëm për vitin 2019, përditësimet mund të lëshohen në çdo moment dhe çmimi mund të bjerë ose të rritet kur prisni më pak pasi Coinbase Pro funksionon 24/7. Një bot i automatizuar tregtar ju mbështet për të kapur mundësitë më të mira pa humbur asnjë tregti të vetme. Ndërtoni Strategji me Coinrule tani!

shkrehës crypto trading bots kur ndryshon tregu i altcoin Bazuar në treguesit më premtues
Asnjë kod i përfshirë Po aq e thjeshtë sa IFTTT
Menaxhoni tendencat e tregut Maksimizoni fitimet

Filloni të krijoni porosi menjëherë

Merrni sinjale tregtare falas, rregulla dhe menaxhoni alokimin tuaj për 30 ditë falas.

Shkëmbimet e mbështetura

Binance Coinbase Kraken okx Bitpanda