Aplikacioni i përsosur për të tregtuar QTUM në mënyrë efektive në Kraken

Mundi tregun e altcoin, strategjinë e tregtimit të kriptomonedhave në Kraken dhe tregto QTUM në mënyrë efektive. Nuk kërkohet kodim.

Coinrule Paneli i kriptos
Më e rëndësishmja
Punon me top 10
Shkëmbime të sigurta
më mirë
Siguria & Kriptimi
Komentet e përdoruesit janë aktivizuar Coinrule Mjet automatik i tregtimit
"Një robot kaq i dobishëm, do të doja ta kisha zbuluar më herët."
Simon

Ndërtoni një rregull të shkëlqyer tregtimi

Coinrule e bën kripto-botin e automatizuar aq të thjeshtë sa IFTTT. Çdo klient do të jetë në gjendje të krijojë shpejt sistemin e tij pa aftësi kodi. Një platformë e menaxhueshme dhe e fuqishme do të përputhet me kërkesat e çdo tregtari të kriptove, kështu që asnjë fitim në tregun e kriptove nuk do të mungojë më.

Filloni të krijoni rregulla

Performanca e Rregullave të Testimit në të Dhënat Historike

SHUMA FILLESTARE
KOHËZGJATJA E INVESTIMEVE
$1750 . 00

Testoni porosinë tuaj

Menaxhoni në mënyrë të sigurt në Kraken

Mund të rregulloni lehtësisht në çdo kohë strategjitë tuaja të automatizuara nga një tabelë instrumentesh e unifikuar e lidhur me Kraken dhe aty do të rishikoni të gjitha veçoritë përkatëse në lidhje me makinën tuaj të investimit. Ju keni kontroll të plotë të banesave tuaja, Coinrule nuk ka leje për të lëvizur asetet tuaja nga llogaria juaj. Siguria juaj është grada jonë më e lartë!

Filloni të krijoni rregulla

Krijoni makinën tuaj tregtare dhe tregtoni QTUM

Shikoni Shkëmbimin tonë Demo me shpërndarjen virtuale për të testuar në mënyrë të sigurt strategjitë tuaja automatike në rrethana reale të tregut pa rrezik për zotërimin tuaj. Ju mund të planifikoni sistemin tuaj të ri tregtar për ta bërë atë më efektiv. Kushtet e tregut evoluojnë shpesh kështu që përshtatshmëria është një nevojë e rëndësishme dhe Coirule është e përkushtuar të përmbushë kërkesat më të larta të çdo investitori.

Filloni të krijoni rregulla

Dizenjoni tregti automatike bazuar në tregues të sigurt

QTUM ka një udhërrëfyes shumë të jashtëzakonshëm për vitin 2019, njoftimet për shtyp mund të publikohen në çdo kohë dhe çmimi mund të ndryshojë kur prisni më së paku pasi Kraken është i hapur 24/7. Një tregti e automatizuar ju mundëson të kapni çdo mundësi pa injoruar një tregti të vetme. Filloni të krijoni rregulla me Coinrule tani!

Nxitni strategji kur ndryshon hapësira e kriptove Bazuar në treguesit më premtues
Asnjë kod i përfshirë Po aq e thjeshtë sa IFTTT
Menaxhoni dinamikën e investimeve Maksimizoni fitimet

Filloni të krijoni tregti automatike tani

Merrni sinjale tregtare falas, përcaktoni rregulla dhe menaxhoni alokimin tuaj për 30 ditë falas.

Shkëmbimet e mbështetura

Binance Coinbase Kraken okx Bitpanda