Analiza teknike në OKex si një guru

Përvetësoni tregun duke përdorur analizën teknike në OKex dhe fitoni me DASH në sekonda

Coinrule Paneli i kriptos
Më e rëndësishmja
Punon me top 10
Shkëmbime të sigurta
më mirë
Siguria & Kriptimi
Komentet e përdoruesit janë aktivizuar Coinrule Mjet automatik i tregtimit
"Me Coinrule, blerja/shitja e kriptove është gati të përparojë”
Mikka

Krijo një sistem të automatizuar

Coinrule po punon çdo ditë për të zhvilluar strategji dhe cilësime të reja për pamjen e tregtimit. Analiza jonë teknike i lejon tregtarët DASH të bëjnë fitime ndërsa tregtojnë çdo monedhë, përfshirë DASH, në OKex.

Filloni të krijoni rregulla

Performanca e Rregullave të Testimit në të Dhënat Historike

SHUMA FILLESTARE
KOHËZGJATJA E INVESTIMEVE
$ 1750 . 00

Testoni planin tuaj

Menaxhoni në mënyrë të sigurt në OKex

Coinrule është një analizë teknike që lejon [tregtarët} e llojeve të ndryshme të ekspertizës të fitojnë para duke tregtuar DASH. Përdoruesit tanë janë në gjendje të ndërtojnë strategji tregtare të shpejta dhe shpikëse në të gjitha portofolet kryesore. Ju mund të testoni dhe ekzekutoni tregtitë tuaja automatike për të zhvilluar strategjinë tuaj. Coinrule e bën atë shumë fleksibël për të krijuar një portofol të DASH, për të mbrojtur portofolin tuaj dhe për të hyrë në pompat e tregut.

Filloni të krijoni rregulla

Planifikoni teknikën tuaj të tregtimit dhe menaxhoni monedhat tuajaDASH

Tregjet e kriptomonedhave funksionojnë pafundësisht! Vetëm një analizë teknike mund të shfrytëzojë plotësisht të gjitha mundësitë në treg. Ju mund të përcaktoni një analizë teknike me Coinrule shumë lehtë! Porosit rregullat tuaja duke përdorur redaktorin e sistemeve tona tregtare, nuk kërkohen aftësi kodimi!

Filloni të krijoni rregulla

Ndërtoni sisteme tregtare bazuar në tregues të zgjuar

DASH është rritur më shumë se 50 herë gjatë viteve të fundit. Me Coinrule ju mund të dëshmoni kthime që ndryshojnë jetën duke reduktuar përgjegjësinë tuaj. tregtimi i argumenteve është mundësia e artë e shekullit të 21-të. Coinrule ju mundëson të merrni një pozicion të fortë për të!

Aktivizoni robotët kur ndryshon kati i tregtimit Bazuar në treguesit më premtues
Asnjë kod nuk kërkohet Po aq e thjeshtë sa IFTTT
Menaxhoni tendencat e tregut Maksimizoni fitimet

Filloni të krijoni sisteme tregtare që tani

Merrni sinjale tregtare falas, krijoni strategji të automatizuara dhe menaxhoni monedhat tuaja 30 ditë falas.

Shkëmbimet e mbështetura

Binance Coinbase Kraken okx Likuid Bitpanda