Rifaktoroni lehtësisht kapitalin tuaj të AFP-së me një sistem të automatizuar tregtimi në Bitfinex etj

Shkelni dinamizmin e tregut, tregtoni në Bitfinex dhe tregtoni AAP-në në mënyrë efektive. Nuk kërkohet kodim.

Coinrule Paneli i kriptos
Më e rëndësishmja
Punon me top 10
Shkëmbimet më të mira
garantuar
Siguria & Kriptimi
Komentet e përdoruesit janë aktivizuar Coinrule Mjet automatik i tregtimit
“Pasi kërkova platforma të reja kripto-bot, hasa Coinrule. mahnitëse!”
Rupert

Krijoni rregulla automatike të tregtimit, menjëherë

A e keni ndjekur udhërrëfyesin e VeChain në 2019? Përdorni Coinrulestrategjia e tregtimit të 's për të qëndruar të përditësuar për atë që po ndodh në tregje! CoinruleServeri i tij funksionon 24/7

Krijoni rregulla automatike

Performanca e Rregullave të Testimit në të Dhënat Historike

SHUMA FILLESTARE
KOHËZGJATJA E INVESTIMEVE
$1750 . 00

Testoni strategjinë tuaj

Tregtoni në mënyrë të sigurtë në Bitfinex

Përdoruesit tanë mund të grumbullohen në Bitfinex me strategji të shtuara monitorimi 24 7. Me Coinrule nuk ju ka mbetur për asnjë moment të jeni në rrezik. CoinruleUdhëzimet e automatizuara të tregtimit janë krijuar për t'ju ruajtur!

Krijoni rregulla automatike

Krijoni sistemin tuaj të tregtimit dhe vendosni porositë tuajaVET

CoinruleEkipi i 's ka një përvojë shumëvjeçare në industri dhe di se si të blejë dhe shesë AAP në Bitfinex, etj. Ne kemi perfeksionuar se si të fitojmë tregjet me kalimin e viteve!

Krijoni rregulla automatike

Dizajnoni sisteme tregtare bazuar në treguesit kryesorë

CoinruleSiguria e tij është zhvilluar për të mos rrezikuar sa më mirë. Ju nuk duhet të siguroni të drejtat e tërheqjes së Bitfinex. Coinrule nuk mund të hapni fondet tuaja në asnjë moment. Ne ruajmë çelësin tuaj API me sigurinë më të mirë në serverët e shpërndarë. Ju gjithmonë mund të menaxhoni monedhat tuaja me Coinrule në Wallet, në siguri të plotë.

Aktivizoni robotët kur lëvizjet e tregut ndryshojnë Bazuar në treguesit më premtues
Asnjë kod i nevojshëm Po aq e thjeshtë sa IFTTT
Menaxhoni tregjet në lëvizje Maksimizoni fitimet

Filloni të krijoni sisteme tregtare menjëherë

Merrni sinjale tregtare falas, vendosni strategji të automatizuara dhe menaxhoni monedhat tuaja 30 ditë falas.

Shkëmbimet e mbështetura

Binance Coinbase Kraken okx Bitpanda