Mjeti i përsosur për të tregtuar EOS me lehtësi në OKX

Zhvilloni porosinë tuaj dhe lëreni të funksionojë për ju, në OKex dhe shumë të tjerë.

Coinrule Paneli i kriptos
Më e rëndësishmja
Punon me top 10
Shkëmbime të zgjuara
të shkallës ushtarake
Siguria & Kriptimi
Komentet e përdoruesit janë aktivizuar Coinrule Mjet automatik i tregtimit
"Një aplikacion kaq i dobishëm, do të doja ta kisha zbuluar më herët."
Laszlo

Modeloni strategji të automatizuara tregtare, pa pushim

Coinrule e bën sistemin automatik të tregtimit po aq të menjëhershëm sa IFTTT. Çdo investitor do të jetë në gjendje të përcaktojë programin e tij të tregtimit menjëherë pa aftësi kodi. Një mjedis i gjithanshëm dhe ideal do të plotësojë nevojat e çdo tregtari të kriptove, kështu që asnjë mundësi në katin e tregtimit nuk do të humbasë më.

Tregtoni me algoritme

Performanca e Rregullave të Testimit në të Dhënat Historike

SHUMA FILLESTARE
KOHËZGJATJA E INVESTIMEVE
$1750 . 00

Testoni rregullin tuaj

Menaxhoni në mënyrë të sigurt në OKex

Ju mund të vendosni lehtësisht në çdo kohë strategjitë tuaja të automatizuara nga një panel kontrolli i unifikuar i lidhur me OKex dhe aty do të merrni të gjitha të dhënat e rëndësishme për ndërtuesin e strategjisë suaj të kriptos. Ju keni kontroll të plotë të fondeve tuaja, Coinrule nuk lejohet të heqë kriptovalutat tuaja nga shkëmbimi juaj. Siguria juaj është prioriteti ynë kryesor!

Tregtoni me algoritme

Planifikoni metodën tuaj të tregtimit dhe tradeEOS

Menaxhoni Shkëmbimin tonë Demo me monedha virtuale për të testuar me një teknologji të koduar strategjitë tuaja automatike në ngjarje reale të tregut pa rrezik për fondet tuaja. Ju mund ta rregulloni planin tuaj të tregtimit për ta bërë atë më të fuqishëm. Kushtet e tregut ndryshojnë shpesh, kështu që dashamirësia është një detyrim i rëndësishëm dhe Coirule është e përkushtuar të përmbushë kërkesat më të larta të çdo investitori.

Tregtoni me algoritme

Ndërtoni tregti automatike bazuar në treguesit më të mirë

EOS ka një udhërrëfyes shumë interesant për vitin 2019, lajmet mund të publikohen çdo ditë dhe çmimi mund të lëvizë kur të prisni më së paku pasi OKex funksionon 24/7. Një sistem automatik tregtimi ju mbështet për të kapur mundësitë më të mira pa humbur asnjë tregti të vetme. Mësoni më shumë me Coinrule tani!

shkrehës crypto trading bots kur ndryshon tregu i altcoin Bazuar në treguesit më premtues
Asnjë kod i përfshirë Po aq e thjeshtë sa IFTTT
Menaxhoni paqëndrueshmërinë Maksimizoni fitimet

Filloni të krijoni rregulla menjëherë

Merrni sinjale tregtare falas, rregulla dhe menaxhoni alokimin tuaj për 30 ditë falas.

Shkëmbimet e mbështetura

Binance Coinbase Kraken okx Bitpanda