Mjeti i përsosur i zgjuar për të tregtuar LTC me lehtësi në Bittrex

Dizajnoni porosinë tuaj dhe lëreni të funksionojë për ju, në Bittrex dhe shumë të tjerë.

Coinrule Paneli i kriptos
Më e rëndësishmja
Punon me top 10
Shkëmbimet popullore
garantuar
Siguria & Kriptimi
Komentet e përdoruesit janë aktivizuar Coinrule Mjet automatik i tregtimit
"Një zgjidhje kaq e dobishme, do të doja ta kisha zbuluar më herët."
Shënoje

Nisni sistemet e tregtimit, pa ndërprerje

Coinrule e bën tregtimin automatik po aq fleksibël sa IFTTT. Çdo përdorues do të jetë në gjendje të përcaktojë sistemin e tij me shpejtësinë e dritës pa aftësi kodi. Një mjedis i gjithanshëm dhe i shkëlqyer do t'i përmbahet kërkesave të çdo tregtari të kriptove, kështu që asnjë fitim në katin e tregtimit nuk do të bjerë më.

Filloni të krijoni rregulla

Performanca e Rregullave të Testimit në të Dhënat Historike

SHUMA FILLESTARE
KOHËZGJATJA E INVESTIMEVE
$1750 . 00

Testoni rregullin tuaj

Menaxhoni në mënyrë të sigurt në Bittrex

Ju mund të vendosni lehtësisht në çdo kohë strategjitë tuaja të automatizuara nga një panel i unifikuar i lidhur me Bittrex dhe aty do të merrni të gjitha të dhënat e rëndësishme për sistemin tuaj të tregtimit. Ju keni kontroll të plotë të pasurive tuaja, Coinrule nuk ka leje për të hequr monedhat tuaja nga alokimi juaj. Kujdestaria juaj është plani ynë kryesor!

Filloni të krijoni rregulla

Zhvilloni sistemin tuaj të tregtimit dhe tregtoni LTC

Merrni parasysh përdorimin e Shkëmbimit tonë Demo me kapital virtual për të testuar me një teknologji të koduar strategjitë tuaja automatike në kushte reale të tregut pa rrezik për asetin tuaj. Ju mund ta rregulloni planin tuaj të tregtimit për ta bërë atë më efikas. Kushtet e tregut ndryshojnë shpesh, kështu që përshtatshmëria është një kërkesë e rëndësishme dhe Coirule është e angazhuar për të përmbushur kërkesat më të larta të çdo investitori.

Filloni të krijoni rregulla

Modeloni tregtime automatike bazuar në tregues të sigurt

Litecoin ka një udhërrëfyes shumë të mrekullueshëm për vitin 2019, njoftimet mund të publikohen në çdo moment dhe çmimi mund të bjerë ose të rritet kur prisni më pak pasi Bittrex funksionon 24/7. Një bot i automatizuar tregtar ju mundëson të kapni çdo mundësi pa injoruar një tregti të vetme. Tregtoni tani me Coinrule tani!

Nxitni strategji kur ndryshon tregu i altcoin Bazuar në treguesit më premtues
Asnjë kod i përfshirë Po aq e thjeshtë sa IFTTT
Menaxhoni paqëndrueshmërinë Maksimizoni fitimet

Filloni të krijoni rregulla menjëherë

Merrni sinjale tregtare falas, rregulla plani dhe menaxhoni alokimin tuaj për 30 ditë falas.

Shkëmbimet e mbështetura

Binance Coinbase Kraken okx Bitpanda