Menaxhoni si një tregtar profesionist kapitalin tuaj AE me një sistem të automatizuar tregtimi në OKX etj

Fitoni tregun duke përdorur tregtinë në OKex dhe fitoni me AE brenda pak orësh

Coinrule Paneli i kriptos
Më e rëndësishmja
Punon me top 10
Shkëmbimet më të përdorura
të nivelit të lartë
Siguria & Kriptimi
Komentet e përdoruesit janë aktivizuar Coinrule Mjet automatik i tregtimit
“Pasi kërkova alternativa mjetesh, hasa Coinrule. E pabesueshme!”
Mat

Programoni rregullat e automatizuara të tregtimit

A e keni ndjekur udhërrëfyesin e Aeternity në 2019? Përdorni Coinrulestrategjia e tregtimit të 's për të qëndruar të përditësuar për atë që po ndodh në tregje! CoinruleAplikacioni funksionon 24/7

Tregtisë Tani

Performanca e Rregullave të Testimit në të Dhënat Historike

SHUMA FILLESTARE
KOHËZGJATJA E INVESTIMEVE
$1750 . 00

Testoni tregtinë tuaj

Tregtoni në mënyrë të sigurt në OKex

Tregtarët tanë mund të grumbullohen në OKex me teknika sigurie të shtuara pa ndërprerje. Me Coinrule në asnjë moment nuk jeni në rrezik. CoinruleRregullat e automatizuara të tij janë zbatuar për t'ju mbrojtur!

Tregtisë Tani

Zhvilloni makinën tuaj tregtare dhe vendosni porositë tuaja AE

CoinruleEkipi i 's ka një histori në industri dhe di se si të blejë dhe shesë AE në OKex, etj. Ne kemi mësuar se si të zotërojmë tregjet me kalimin e viteve!

Tregtisë Tani

Modeli i sistemeve të tregtimit bazuar në tregues të njohur

CoinruleMonitorimi është ndërtuar për sigurinë më të mirë të mundshme. Ju nuk keni nevojë të siguroni të drejtat e tërheqjes së OKex. Coinrule nuk mund të prekë fondet tuaja në asnjë ditë. Ne ruajmë çelësin tuaj API me monitorim superior në serverët e shpërndarë. Ju gjithmonë mund të menaxhoni monedhat tuaja me Coinrule në llogari, në mënyrë të sigurt.

Aktivizoni robotët kur ndryshon tregu i altcoin Bazuar në treguesit më premtues
Asnjë kod i nevojshëm Po aq e thjeshtë sa IFTTT
Menaxhoni balenat që ndikojnë në treg Maksimizoni fitimet

Filloni të krijoni rregulla që tani

Merrni sinjale tregtare falas, krijoni strategji të automatizuara dhe menaxhoni monedhat tuaja 30 ditë falas.

Shkëmbimet e mbështetura

Binance Coinbase Kraken okx Bitpanda