Sistemi më i mirë i automatizuar i tregtimit për të blerë DGB në OKX

Kampiononi dinamizmin e tregut, tregtoni në OKex dhe tregtoni lehtësisht DGB. Nuk kërkohet kodim.

Coinrule Paneli i kriptos
Më e rëndësishmja
Punon me top 10
Shkëmbimet {popullore}
{gradë ushtarake}
Siguria & Kriptimi
Komentet e përdoruesit janë aktivizuar Coinrule Mjet automatik i tregtimit
"Me Coinrule mund të tregtoni DGB në OKex edhe kur flini!”
Carlos

Dizenjoni menjëherë një rregull automatik tregtimi

Coirule ka një qëllim kryesor, ne duam ta bëjmë tregtimin tuaj të kriptomonedhës më efektive dhe më të lehtë. Tregjet e kriptomonedhave funksionojnë 24/7, vetëm një plan i automatizuar tregtimi mund të shfrytëzojë plotësisht çdo mundësi të mundshme që do të lindë në lëvizjet e tregut. Si të programoni një porosi për DGB me Coinrule? Përcaktoni strategjitë tuaja automatike duke përdorur praktikën Nëse-Kjo-Atëherë-Ajo, nuk kërkohen aftësi kodimi!

Krijo një rregull

Performanca e Rregullave të Testimit në të Dhënat Historike

SHUMA FILLESTARE
KOHËZGJATJA E INVESTIMEVE
$1750 . 00

Testoni {rregullin} tuaj

{Tregtoni} në mënyrë të sigurt në OKex

Në një panel kontrolli të unifikuar të lidhur me OKex, do të gjeni të gjitha aspektet thelbësore në lidhje me tregtitë tuaja automatike. Mund t'i rregulloni lehtësisht, t'i ngrini dhe t'i ekzekutoni në çdo kohë, në mënyrë që të keni kontroll absolut të ndërtuesit tuaj të strategjisë së kriptos.

Krijo një rregull

{Krijo} {sistemin} dhe {tregti}DGB-në tënde të tregtimit

CoinruleSistemet e kontrollit janë të dizajnuara për kontroll maksimal. Ne kurrë nuk do të kërkojmë të drejtat e tërheqjes së OKex. Çelësi juaj API mbahet me siguri të lartë jashtë serverëve tanë. Tregtoni me Coinrule në llogari, padëmshëm.

Krijo një rregull

{Krijo} {rregulla} bazuar në treguesit {popullar}

Ne duam të ofrojmë një makinë që respekton aftësitë më të larta. ne jemi në bashkëpunim me klientët tanë më ekspertë për të avancuar produktin tonë çdo ditë. Lidhuni me ne dhe rezervoni një seancë tregtare individuale Një-për-Një!

Aktivizoni {strategies} kur ndryshon {tregu} Bazuar në treguesit më premtues
Asnjë kod {kërkohet} Po aq e thjeshtë sa IFTTT
Menaxho {paqëndrueshmërinë} Maksimizoni fitimet

Filloni krijimin e {Rule}s {Sot}

Merr sinjale tregtare falas, {krijo {rregulla} dhe menaxho {portofoli} tënd për 30 ditë falas.

Shkëmbimet e mbështetura

Binance Coinbase Kraken okx Bitpanda