Tregtoni në HitBTC me Zilliqa

Planifikoni tregtinë tuaj automatike dhe lëreni të funksionojë për ju, në HitBTC dhe shumë të tjerë.

Coinrule Paneli i kriptos
Më e rëndësishmja
Punon me top 10
Shkëmbimet e shkallës ushtarake
garantuar
Siguria & Kriptimi
Komentet e përdoruesit janë aktivizuar Coinrule Mjet automatik i tregtimit
"Strategjia e shkëlqyer, automatike e tregtimit e lehtësuar, për të gjitha llojet e tregtarëve."
Martin

Ndërtoni sistemin e automatizuar, menjëherë

A keni provuar ndonjëherë të dizajnoni urdhra parash dixhitale dhe keni dështuar? A keni provuar ndonjëherë të automatizoni investimin e Zilliqa në HitBTC? Këtu vjen Coinrule! Coinrule është një sistem porosish që i lejon përdoruesit të dizajnojnë robot të automatizuar pa doktoraturë! Automatizoni të gjitha investimet tuaja të parave dixhitale me të vetmin robot të tregtimit automatik që ju nevojitet!

Filloni tregtimin

Performanca e Rregullave të Testimit në të Dhënat Historike

SHUMA FILLESTARE
KOHËZGJATJA E INVESTIMEVE
$1750 . 00

Testoni planin tuaj

Tregtoni në mënyrë të sigurt në HitBTC

E mbani mend kur tregjet u rritën 150 herë e më shumë? Doni të kishit investuar në Zilliqa në HitBTC në atë kohë? Coinrule ju ndihmon të hidheni në çdo mundësi edhe kur flini! Përdoruesit më të mirë lëshojnë makina. Ndërtoni rregulla me Coinrule sot për të menaxhuar monedhat tuaja ZIL çdo 24 orë.

Filloni tregtimin

Krijoni sistemin tuaj tregtar dhe tradeZIL

Projektet më të mira të parave dixhitale si Zilliqa po përparojnë në udhërrëfyesin e tyre 2019. A keni dashur të bëni porositë tuaja ZIL, ZIL ose ZIL? A jeni tashmë në HitBTC? Tani është koha për të ndërtuar Strategji, për të sjellë blerjen/shitur paratë tuaja dixhitale në nivelin profesional Coinrule!

Filloni tregtimin

Hartimi i strategjive të bazuara në treguesit më të famshëm

Ndonje pyetje? duke prezantuar CoinruleQendra e Ndihmës së! Lexoni rreth heqjes së rrezikut për blerje-shitjen tuaj, si garantojmë çelësat tuaj API, si mund të lidheni Coinrule në HitBTC dhe cilat rregulla tregtare ju nevojiten për të përfituar Zilliqa. Krijoni rregulla automatike me Coinrule dhe na tregoni nëse keni ndonjë pyetje!

shkrehës crypto trading bots kur ndryshon dinamizmi i tregut Bazuar në treguesit më premtues
Asnjë kod nuk kërkohet Po aq e thjeshtë sa IFTTT
Menaxhoni ndryshimet e tregut Maksimizoni fitimet

Filloni të krijoni strategji menjëherë

Merrni sinjale tregtare falas, përcaktoni sistemet e tregtimit dhe menaxhoni portofolin tuaj 30 ditë falas.

Shkëmbimet e mbështetura

Binance Coinbase Kraken okx Bitpanda