Analiza teknike në HitBTC si një ekspert

Fitoni tregun duke përdorur analizën teknike në HitBTC dhe fitoni me BTC në sekonda

Coinrule Paneli i kriptos
Më e rëndësishmja
Punon me top 10
Bursat kryesore
të shkallës ushtarake
Siguria & Kriptimi
Komentet e përdoruesit janë aktivizuar Coinrule Mjet automatik i tregtimit
"Me Coinrule, tregtimi i kriptove është gati të përparojë”
James

Porositë e programit, pa ndërprerje

Coinrule po punon çdo ditë për të zhvilluar strategji dhe makina të reja për pamjen e tregtimit. Analiza jonë teknike lejon anëtarët e BTC të komunitetit të bëjnë fitime gjatë tregtimit të monedhave, përfshirë BTC, në HitBTC.

Krijo Bot

Performanca e Rregullave të Testimit në të Dhënat Historike

SHUMA FILLESTARE
KOHËZGJATJA E INVESTIMEVE
$ 1750 . 00

Testoni tregtinë tuaj

Menaxhoni në mënyrë të sigurt në HitBTC

Coinrule është një analizë teknike që lejon [tregtarët] të llojeve të ndryshme të ekspertizës të bëjnë para duke tregtuar BTC. Përdoruesit tanë janë në gjendje të ndërtojnë strategji të shpejta dhe të zgjuara tregtare në të gjitha llogaritë kryesore. Ju mund të testoni dhe ekzekutoni tregtitë tuaja automatike për të ndërtuar strategjinë tuaj. Coinrule e bën shumë të thjeshtë ndërtimin e një portofoli BTC, sigurimin e portofolit tuaj dhe futjen në pompat e tregut.

Krijo Bot

Modeloni teknikën tuaj të tregtimit dhe menaxhoni monedhat tuajaBTC

Tregjet e kriptomonedhave funksionojnë pafundësisht! Vetëm një analizë teknike mund të menaxhojë plotësisht të gjitha mundësitë në treg. Ju mund të përcaktoni një analizë teknike me Coinrule shumë lehtë! Porositni rregullat tuaja duke përdorur ndërtuesin tonë automatik të rregullave të tregtimit, nuk kërkohen aftësi kodimi!

Krijo Bot

Planifikoni sistemet e tregtimit bazuar në treguesit e shkallës ushtarake

BTC është rritur më shumë se 50 herë gjatë viteve të fundit. Me Coinrule ju mund të dëshmoni kthime që ndryshojnë jetën duke reduktuar rrezikun tuaj. tregtimi i argumenteve është mundësia e artë e shekullit të 21-të. Coinrule ju mundëson të merrni një pozicion të fortë për të!

Aktivizoni robotët kur ndryshon dinamika e tregut Bazuar në treguesit më premtues
Asnjë kod nuk kërkohet Po aq e thjeshtë sa IFTTT
Menaxhoni tendencat e tregut Maksimizoni fitimet

Filloni të krijoni rregulla menjëherë

Merrni sinjale tregtare falas, krijoni strategji të automatizuara dhe menaxhoni monedhat tuaja 30 ditë falas.

Shkëmbimet e mbështetura

Binance Coinbase Kraken okx Likuid Bitpanda