Platforma e tregtimit të kriptomonedhave në HitBTC me WAVES

Mundi tregun duke përdorur analizën teknike në HitBTC dhe fito me WAVES brenda pak minutash

Coinrule Paneli i kriptos
Më e rëndësishmja
Punon me top 10
Bursat kryesore
epror
Siguria & Kriptimi
Komentet e përdoruesit janë aktivizuar Coinrule Mjet automatik i tregtimit
"Me Coinrule ju mund të tregtoni WAVES në HitBTC edhe kur flini!”
Tony

Zhvilloni kripto-bot automatik, pa ndërprerje

Coirule ka një qëllim kryesor, ne duam ta bëjmë strategjinë tuaj tregtare më efektive dhe më të thjeshtë. Tregjet e kriptomonedhave funksionojnë 24/7, vetëm një kripto-bot i automatizuar mund të shfrytëzojë plotësisht çdo mundësi të mundshme që do të ndodhë në tregun e kriptove. Si të ndërtoni një rregull automatik tregtimi për WAVES me Coinrule? Përcaktoni strategjitë tuaja automatike duke përdorur sistemin Nëse-Kjo-Atëherë-Ajo, nuk kërkohen aftësi kodimi!

Filloni tregtimin

Performanca e Rregullave të Testimit në të Dhënat Historike

SHUMA FILLESTARE
KOHËZGJATJA E INVESTIMEVE
$1750 . 00

Testoni rregullin tuaj

Blej/shitur në mënyrë të sigurt në HitBTC

Në një pult të unifikuar të lidhur me HitBTC, do të keni të gjitha detajet kuptimplota në lidhje me tregtimin tuaj automatik. Mund t'i ribalanconi lehtësisht, t'i ndaloni dhe t'i ekzekutoni në çdo kohë, në mënyrë që të keni kontroll të plotë të sistemit tuaj tregtar.

Filloni tregtimin

Modeloni teknikën tuaj të tregtimit dhe vendosni porositë tuaja WAVES

CoinruleSistemet e sigurisë janë të dizajnuara për mbulim maksimal. Ne kurrë nuk do të kërkojmë të drejtat e tërheqjes së HitBTC. Çelësi juaj API merret me siguri të nivelit ushtarak jashtë serverëve tanë. Tregtoni me Coinrule në portofol, në mënyrë të sigurt.

Filloni tregtimin

Rregullat e planit bazuar në treguesit e shkallës ushtarake

Ne duam të ofrojmë një mjedis që arrin nevojat më të larta. ne jemi në partneritet me tregtarët tanë më të sprovuar për të rinovuar produktin tonë çdo ditë. Bashkëpunoni me ne dhe caktoni një seancë speciale tregtare Një-për-Një!

Aktivizoni robotët kur ndryshon hapësira e kriptove Bazuar në treguesit më premtues
Nuk kërkohet asnjë kod Po aq e thjeshtë sa IFTTT
Menaxhoni balenat që ndikojnë në treg Maksimizoni fitimet

Filloni të krijoni plane menjëherë

Merrni sinjale tregtare falas, krijoni strategji dhe menaxhoni portofolin tuaj 30 ditë falas.

Shkëmbimet e mbështetura

Binance Coinbase Kraken okx Bitpanda