Analiza teknike në HitBTC dhe Blej/Shit DigiByte

Kapërceni tregun duke përdorur analizën teknike në HitBTC dhe fitoni me DGB brenda disa orësh

Coinrule Paneli i kriptos
Më e rëndësishmja
Punon me top 10
Shkëmbimet {popullore}
{gradë ushtarake}
Siguria & Kriptimi
Komentet e përdoruesit janë aktivizuar Coinrule Mjet automatik i tregtimit
"Gjëja më e mirë që ka ndodhur në kripto në katër vitet e fundit"
Hugo

Planifikoni një sistem të automatizuar tregtar tani

Coinrule është mjeti i shkëlqyer për shumë lloje të ndryshme investitorësh dhe tregtarësh. Ekziston një gamë e plotë avantazhesh të ofruara në platformën tonë. Ju mund të testoni dhe zhvilloni strategjitë tuaja automatike për të krijuar sistemin tuaj të tregtimit dhe për të blerë/shitur DGB. Do të jetë shumë e shpejtë për të grumbulluar DGB, për të mbrojtur portofolin tuaj, për të siguruar çdo pompë pa humbur një ulje të papritur.

Fillo Bot

Performanca e Rregullave të Testimit në të Dhënat Historike

SHUMA FILLESTARE
KOHËZGJATJA E INVESTIMEVE
$ 1750 . 00

Testoni {rregullin} tuaj

{Tregtoni} në mënyrë të sigurt në HitBTC

Coinrule ka një mision kryesor, ne duam ta bëjmë tregtimin tuaj të ditës më efektiv, duke qenë i thjeshtë. Tregjet e kriptomonedhave funksionojnë 24/7, vetëm një strategji e automatizuar tregtare mund të trajtojë plotësisht çdo mundësi të mundshme që do të zhvillohet në treg. Si të ndërtoni një rregull tregtimi me Coinrule? Menaxhoni strategjitë tuaja të automatizuara duke përdorur stilin If-This-Then-That, nuk kërkohen aftësi kodimi!

Fillo Bot

{Krijo} {sistemin} dhe {tregti}DGB-në tënde të tregtimit

At Coinrule ne po punojmë me mendje për të ofruar elemente dhe zhvillime të reja në platformën tonë çdo ditë. Në fakt, ne jemi në kontakt me tregtarët tanë më të kualifikuar dhe shkëmbimet kryesore për të mbledhur komente dhe ide.

Fillo Bot

{Krijo} {rregulla} bazuar në treguesit {popullar}

Tregtimi ka nevojë për disiplinë, qëndrim dhe plan. Çfarë e bën tregtimin kaq sfidues? Natyra njerëzore dhe ndjenjat mund të nxisin negativisht fitimet tuaja tregtare. Përdorimi i një rregulli tregtar ju lejon të mposhtni efektet e shqetësimit, euforisë dhe lakmisë që mund të përjetojë çdo klient. Gjithashtu një fillestar mund të tregtojë si një profesionist me të Coinrule!

Aktivizoni {strategies} kur ndryshon {tregu} Bazuar në treguesit më premtues
Asnjë kod {kërkohet} Po aq e thjeshtë sa IFTTT
Menaxho {paqëndrueshmërinë} Maksimizoni fitimet

Filloni krijimin e {Rule}s {Sot}

Merr sinjale tregtare falas, {krijo {rregulla} dhe menaxho {portofoli} tënd për 30 ditë falas.

Shkëmbimet e mbështetura

Binance Coinbase Kraken okx Likuid Bitpanda