Ndërtoni strategji të automatizuar tregtare për tregtimin e KMD në Binance dhe më shumë

Kapërceni tregun duke përdorur strategjinë e tregtimit të kriptomonedhave në Binance dhe fitoni me KMD brenda pak minutash

Coinrule Paneli i kriptos
Më e rëndësishmja
Punon me top 10
Shkëmbime të sigurta
garantuar
Siguria & Kriptimi
Komentet e përdoruesit janë aktivizuar Coinrule Mjet automatik i tregtimit
"Me Coinrule mund të tregtoni KMD në Binance edhe kur flini!”
Hugo

Zhvilloni një plan efektiv tregtimi automatik

Coirule ka një qëllim kryesor, ne duam ta bëjmë veprimin tuaj tregtar më efektiv dhe më të shpejtë. Tregjet e kriptomonedhave janë të hapura 24/7, vetëm një kripto-bot automatik mund të shfrytëzojë plotësisht çdo mundësi të mundshme që do të shfaqet në treg. Si të ndërtoni një rregull automatik tregtimi për KMD me Coinrule? Përcaktoni strategjitë tuaja automatike duke përdorur logjikën Nëse-Kjo-Atëherë-Ajo, nuk kërkohen aftësi kodimi!

Filloni të krijoni rregulla

Performanca e Rregullave të Testimit në të Dhënat Historike

SHUMA FILLESTARE
KOHËZGJATJA E INVESTIMEVE
$1750 . 00

Testoni tregtinë tuaj automatike

Bli/shit në mënyrë të sigurt në Binance

Në një pamje të unifikuar të lidhur me Binance, ju do të keni të gjitha detajet domethënëse në lidhje me tregtimet tuaja automatike. Mund t'i dizajnoni lehtësisht, t'i ndaloni dhe t'i ekzekutoni ato në çdo kohë, në mënyrë që të keni kontroll të plotë të mjetit tuaj tregtar.

Filloni të krijoni rregulla

Modeloni teknikën tuaj të tregtimit dhe vendosni porositë tuaja KMD

CoinruleSistemet e sigurisë janë projektuar për mbrojtje maksimale. Ne kurrë nuk do të kërkojmë të drejtat e tërheqjes së Binance. Çelësi juaj API ruhet me sigurinë më të mirë jashtë serverëve tanë. Tregtoni me Coinrule në Portofol, në mënyrë të sigurt.

Filloni të krijoni rregulla

Planifikoni rregullat bazuar në tregues të zgjuar

Ne duam të ofrojmë një makinë që arrin nevojat më të larta. ne jemi në partneritet me tregtarët tanë më të aftë për të rinovuar produktin tonë çdo ditë. Bëhuni në bashkëpunim me ne dhe regjistrohuni për një seancë speciale tregtare Një-për-Një!

Aktivizoni robotët kur ndryshon dinamizmi i tregut Bazuar në treguesit më premtues
Nuk kërkohet asnjë kod Po aq e thjeshtë sa IFTTT
Menaxhoni balenat që ndikojnë në treg Maksimizoni fitimet

Filloni të krijoni tregti tani

Merrni sinjale tregtare falas, krijoni strategji dhe menaxhoni portofolin tuaj 30 ditë falas.

Shkëmbimet e mbështetura

Binance Coinbase Kraken okx Bitpanda