Serveri i përsosur për të tregtuar PAX në mënyrë efektive në Binance

Kampiononi strategjinë e tregtimit të kriptomonedhave në Binance dhe tregtoni PAX në mënyrë efektive. Nuk kërkohet kodim.

Coinrule Paneli i kriptos
Më e rëndësishmja
Punon me top 10
Shkëmbimet më të famshme
të nivelit të lartë
Siguria & Kriptimi
Komentet e përdoruesit janë aktivizuar Coinrule Mjet automatik i tregtimit
"Një mjet kaq i dobishëm i zgjuar, do të doja ta kisha zbuluar më herët."
Simon

Ndërtoni rregulla automatike të kriptos

Coinrule e bën rregullin automatik të tregtimit po aq të thjeshtë sa IFTTT. Çdo tregtar do të jetë në gjendje të krijojë shpejt sistemin e tij pa aftësi kodi. Një platformë e gjithanshme dhe e fuqishme do të përputhet me detyrimet e çdo tregtari të kriptove, kështu që asnjë fitim në dinamizmin e tregut nuk do të mungojë më.

Filloni të krijoni rregulla

Performanca e Rregullave të Testimit në të Dhënat Historike

SHUMA FILLESTARE
KOHËZGJATJA E INVESTIMEVE
$1750 . 00

Testoni tregtinë tuaj automatike

Menaxhoni në mënyrë të sigurtë në Binance

Mund të vendosni lehtësisht në çdo kohë strategjitë tuaja të automatizuara nga një pamje e unifikuar e lidhur me Binance dhe aty do të rishikoni të gjitha veçoritë përkatëse në lidhje me mjetin tuaj tregtar. Ju keni kontroll të plotë të banesave tuaja, Coinrule nuk ka leje për të tërhequr pronat tuaja nga portofolin tuaj. Garancia juaj është niveli ynë kryesor!

Filloni të krijoni rregulla

Ndërtoni makinën tuaj tregtare dhe tradePAX

Përdorni Shkëmbimin tonë Demo me portofolin virtual për të testuar me një teknologji të koduar strategjitë tuaja automatike në situata reale të tregut pa rrezik për zotërimin tuaj. Ju mund të planifikoni sistemin tuaj të ri tregtar për ta bërë atë më të dobishëm. Kushtet e tregut evoluojnë shpesh, kështu që shkathtësia është një kërkesë e rëndësishme dhe Coirule është e përkushtuar të përmbushë kërkesat më të larta të çdo investitori.

Filloni të krijoni rregulla

Krijoni tregtime automatike bazuar në treguesit më të përdorur

Paxos Standar... ka një udhërrëfyes shumë të jashtëzakonshëm për vitin 2019, njoftimet për shtyp mund të publikohen papritur dhe çmimi mund të rritet ose të bjerë kur e prisni më së paku, pasi Binance punon 24/7. Një sistem tregtimi i kriptove ju mundëson të kapni çdo mundësi pa injoruar një tregti të vetme. Filloni të tregtoni me Coinrule tani!

Nxitni strategji kur lëvizjet e tregut ndryshojnë Bazuar në treguesit më premtues
Asnjë kod i përfshirë Po aq e thjeshtë sa IFTTT
Menaxhoni dinamikën e investimeve Maksimizoni fitimet

Filloni të krijoni rregulla që tani

Merrni sinjale tregtare falas, përcaktoni rregulla dhe menaxhoni alokimin tuaj për 30 ditë falas.

Shkëmbimet e mbështetura

Binance Coinbase Kraken okx Bitpanda