Ndërtoni plan tregtar të automatizuar për tregtimin HOT në Binance dhe më shumë

Kapërceni tregun, analizat teknike në Binance dhe tregtoni HOT në mënyrë efektive. Nuk kërkohet kodim.

Coinrule Paneli i kriptos
Më e rëndësishmja
Punon me top 10
Shkëmbimet {popullore}
{gradë ushtarake}
Siguria & Kriptimi
Komentet e përdoruesit janë aktivizuar Coinrule Mjet automatik i tregtimit
"Me Coinrule mund të tregtoni HOT në Binance edhe kur flini!”
Claudio

{Krijo} {të përsosur} {tregtare bot}

Coirule ka një objektiv kryesor, ne duam ta bëjmë strategjinë tuaj tregtare më efektive dhe më të shpejtë. Tregjet e kriptomonedhave janë të hapura 24/7, vetëm një strategji e automatizuar e tregtimit mund të përdorë plotësisht çdo mundësi të mundshme që do të ndodhë në dinamizmin e tregut. Si të krijoni një porosi për HOT me Coinrule? Vendosni strategjitë tuaja automatike duke përdorur modalitetin Nëse-Kjo-Atëherë-Ajo, nuk kërkohen aftësi kodimi!

Filloni tregtimin

Performanca e Rregullave të Testimit në të Dhënat Historike

SHUMA FILLESTARE
KOHËZGJATJA E INVESTIMEVE
$1750 . 00

Testoni {rregullin} tuaj

{Tregti} në mënyrë të sigurt në Binance

Në një pamje të unifikuar të lidhur me Binance, do të gjeni të gjitha aspektet thelbësore në lidhje me tregtimin tuaj automatik. Mund t'i ribalanconi lehtësisht, t'i ngrini dhe t'i ekzekutoni në çdo kohë, në mënyrë që të keni kontroll të plotë të mjetit tuaj tregtar.

Filloni tregtimin

{Krijo} {sistemi} dhe {tregti}HOT-in tënd të tregtimit

CoinruleSistemet e sigurisë janë të dizajnuara për mbrojtje maksimale. Ne kurrë nuk do të kërkojmë të drejtat e tërheqjes së Binance. Çelësi juaj API ruhet me sigurinë më të mirë jashtë serverëve tanë. Tregtoni me Coinrule në Portofol, në mënyrë të sigurt.

Filloni tregtimin

{Krijo} {rregulla} bazuar në treguesit {popullar}

Ne duam të ofrojmë një server që plotëson aftësitë më të larta. ne jemi në bashkëpunim me anëtarët tanë më me përvojë të komuniteteve për të përmirësuar produktin tonë çdo ditë. Lidhuni me ne dhe regjistrohuni për një seancë tregtare private Një-për-Një!

Aktivizoni {strategies} kur ndryshon {tregu} Bazuar në treguesit më premtues
Asnjë kod {kërkohet} Po aq e thjeshtë sa IFTTT
Menaxho {paqëndrueshmërinë} Maksimizoni fitimet

Filloni krijimin e {Rule}s {Sot}

Merr sinjale tregtare falas, {krijo {rregulla} dhe menaxho {portofoli} tënd për 30 ditë falas.

Shkëmbimet e mbështetura

Binance Coinbase Kraken okx Bitpanda