Ribalanconi portofolin tuaj dhe përfitoni altcoins me efikasitet Coinrule

Kapërceni hapësirën e kriptove, analizat teknike në Binance dhe tregtoni XLM si një profesionist. Nuk kërkohet kodim.

Coinrule Paneli i kriptos
Më e rëndësishmja
Punon me top 10
Shkëmbime të sigurta
të nivelit të lartë
Siguria & Kriptimi
Komentet e përdoruesit janë aktivizuar Coinrule Mjet automatik i tregtimit
"Një gjenerator kaq i dobishëm, do të doja ta kisha zbuluar më herët."
Laszlo

Nisni strategji të automatizuara tregtare

Coinrule e bën rregullin automatik të tregtimit po aq të menjëhershëm sa IFTTT. Çdo tregtar do të jetë në gjendje të krijojë programin e tij tregtar menjëherë pa aftësi kodi. Një platformë e drejtpërdrejtë dhe e jashtëzakonshme do të përputhet me detyrimet e çdo tregtari të kriptove, kështu që asnjë rast në treg nuk do të dështojë të kapet më.

Tregtoni me algoritme

Performanca e Rregullave të Testimit në të Dhënat Historike

SHUMA FILLESTARE
KOHËZGJATJA E INVESTIMEVE
$1750 . 00

Testoni tregtinë tuaj

Menaxhoni në mënyrë të sigurtë në Binance

Ju mund të menaxhoni lehtësisht në çdo kohë strategjitë tuaja të automatizuara nga një pamje e unifikuar e lidhur me Binance dhe aty do të rishikoni të gjitha veçoritë përkatëse në lidhje me mjetin tuaj tregtar. Ju keni kontroll të plotë të monedhave tuaja, Coinrule nuk lejohet të tërheqë zotërimet tuaja nga portofoli juaj. Garancia juaj është preferenca jonë kryesore!

Tregtoni me algoritme

Hartoni strategjinë tuaj tregtare dhe tregtoniXLM

Përdorni Shkëmbimin tonë Demo me portofolin virtual për të testuar plotësisht sigurinë e strategjive tuaja automatike në situata reale të tregut pa rrezik për monedhën tuaj. Ju mund të ndryshoni sistemin tuaj të ri tregtar për ta bërë atë më të dobishëm. Kushtet e tregut evoluojnë shpesh, kështu që shkathtësia është një kërkesë e rëndësishme dhe Coirule është e përkushtuar të përmbushë kërkesat më të larta të çdo investitori.

Tregtoni me algoritme

Zhvilloni tregti automatike bazuar në tregues të sigurt

Stellar ka një udhërrëfyes shumë emocionues për vitin 2019, më shumë raporte mund të publikohen papritur dhe çmimi mund të rritet ose të bjerë kur prisni më së paku pasi Binance punon 24/7. Një sistem tregtimi i kriptove ju mbështet për të kapur mundësitë më të mira pa humbur asnjë tregti të vetme. Tregtoni tani me Coinrule tani!

shkrehës crypto trading bots kur ndryshon dinamizmi i tregut Bazuar në treguesit më premtues
Asnjë kod i përfshirë Po aq e thjeshtë sa IFTTT
Menaxhoni dinamikën e investimeve Maksimizoni fitimet

Filloni të krijoni plane që tani

Merrni sinjale tregtare falas, rregulla dhe menaxhoni alokimin tuaj për 30 ditë falas.

Shkëmbimet e mbështetura

Binance Coinbase Kraken okx Bitpanda