Analiza teknike në Binance si një magjistar

Planifikoni strategjinë tuaj dhe lëreni të funksionojë për ju, në Binance dhe shumë të tjerë.

Coinrule Paneli i kriptos
Më e rëndësishmja
Punon me top 10
Shkëmbime të zgjuara
garantuar
Siguria & Kriptimi
Komentet e përdoruesit janë aktivizuar Coinrule Mjet automatik i tregtimit
"Me Coinrule, blerja/shitja e kriptove është gati të zhvillohet”
vadhë

Ndërtoni një kripto-bot të vlefshëm

Coinrule po punon çdo ditë për të zhvilluar të reja crypto trading bots dhe mjetet për konfigurimin e tregtimit. Analiza jonë teknike lejon investitorët e WAVES të bëjnë fitime gjatë tregtimit të monedhave, përfshirë WAVES, në Binance.

Fillo Bot

Performanca e Rregullave të Testimit në të Dhënat Historike

SHUMA FILLESTARE
KOHËZGJATJA E INVESTIMEVE
$1750 . 00

Testoni sistemin tuaj të tregtimit

Menaxhoni në mënyrë të sigurtë në Binance

Coinrule është një analizë teknike që bën [tregtarët} e grupeve të ndryshme të ekspertizës për të fituar para duke tregtuar VALËT. Përdoruesit tanë lejohen të ndërtojnë strategji të thjeshta dhe më të mira tregtare në të gjitha kuletat kryesore. Ju mund të testoni dhe të përdorni tregtitë tuaja automatike për të vendosur strategjinë tuaj. Coinrule e bën shumë të shpejtë ndërtimin e një portofoli të WAVES, mbrojtjen e portofolit tuaj dhe sigurimin e pompave të tregut.

Fillo Bot

Krijoni sistemin tuaj të tregtimit dhe menaxhoni monedhat tuaja WAVES

Tregjet e kriptomonedhave nuk flenë kurrë! Vetëm një analizë teknike mund të përfitojë plotësisht nga të gjitha mundësitë në treg. Ju mund të zhvilloni një analizë teknike me Coinrule shumë lehtë! Dizajnoni rregullat tuaja duke përdorur sistemin tonë të porosive, nuk nevojiten aftësi kodimi!

Fillo Bot

Dizajnoni sisteme tregtare bazuar në treguesit më të mirë

WAVES është rritur më shumë se 100 herë gjatë viteve të fundit. Me Coinrule ju mund të paraqisni kthime që ndryshojnë jetën duke reduktuar mundësinë tuaj. Tregtimi i kriptove është mundësia e artë e shekullit të 21-të. Coinrule ju lejon të merrni një pozicion fitues të tij!

Aktivizoni mekanizmat kur ndryshon tregu i altcoin Bazuar në treguesit më premtues
Asnjë kod nuk kërkohet Po aq e thjeshtë sa IFTTT
Menaxhoni paqëndrueshmërinë Maksimizoni fitimet

Filloni të krijoni porosi tani

Merrni sinjale tregtare falas, ndërtoni strategji të automatizuara dhe menaxhoni monedhat tuaja 30 ditë falas.

Shkëmbimet e mbështetura

Binance Coinbase Kraken okx Bitpanda